Jeg ville videreDette indlæg er det andet i rækken af min fortælling om hvordan jeg er kommet til der, hvor jeg er nu

Læs første indlæg her I bank ved et tilfælde

I mange år vidste jeg godt, at jeg ikke ville blive i finanssektoren for evigt, men der kom nye udfordringer, nye stillinger, nye uddannelser, og jeg følte mig godt tilpas.

Jeg skal på efteruddannelse

På et tidspunkt skulle jeg på efteruddannelse, og heldigvis havde jeg en god chef, der gav mig lov til at tage på et NLP-kursus. Et kursus, der handlede om mennesker og kommunikation. Det kursus startede en forandring i mit liv.

Mit liv med NLP

NLP blev hurtigt en del af mig, og jeg anvender det både i forhold til mig selv, og når jeg arbejder med mine kunder. NLP har kraftfulde redskaber til at skabe positive forandringer i mennesker, og gennem mine uddannelser, som har taget mange år, fik jeg utrolig stor indsigt i mine gode og dårlige vaner, og hvordan jeg kunne ændre det, der skal ændres.

Jeg opdager at jeg er spirituel

Jeg har tit tænkt, at når jeg skal skabe en forandring, kan det være omfattende, men det, NLP hjalp mig med at forstå, er, at det oftest er detaljen, der skaber forvandlingen. I løbet af mine NLP-uddannelser blev jeg også klar over, at jeg er spirituel – noget, jeg nok altid har vidst, men som er blevet skubbet væk, da det var lidt mystisk.


Føler du, at du gerne vil videre med dit liv, men ikke kan komme i gang, så kontakt mig på lone@lone-eriksen.dk eller ring til mig 29 91 63 76