Alle taler om pengeDette indlæg er det trejde i rækken af min fortælling om hvordan jeg er kommet til der, hvor jeg er nu

Læs mit andet indlæg her Jeg ville videre

I min familie blev der talt meget om penge, men det var altid, når der var penge nok, og de skulle bruges. Vi talte aldrig rigtig om, hvad penge var, og hvordan de kunne arbejde for os – nej, det var mere, at de skulle bruges.
Når penge bliver brugt, kommer de ikke tilbage – det her er udtryk for mangel-mindset – det kan du læse mere om her.

De andre var rige

Der var også perioder, hvor der ikke var så mange penge, og så hørte jeg og mine brødre kun om det, der ikke var råd til, og hvor rige alle de andre, vi kendte, var.

Uanset om du tror, du kan, eller tror, du ikke kan, får du ret (Henry Ford)

Med afsæt i NLP-kurset, der efterhånden blev til en længerevarende uddannelse, kunne jeg pludselig se en forbindelse mellem min faglige vej – altså penge og økonomi – og hvordan mennesker kommunikerer med sig selv og andre om penge.

Jeg fik også øjnene op for, hvordan vores overbevisninger styrer vores liv, uanset om det er gode overbevisninger, der støtter dig i det du gerne vil, eller det er dårlige overbevisninger, der forhindrer dig i at nå dine mål.

Læs første indlæg her I bank ved et tilfælde

Er der noget, vi har ufatteligt mange overbevisninger om, så er det penge og vores evne til at håndtere penge – og hvis du ikke får det kigget efter i sømmene, kan du risikere, at dit liv bliver formet efter ubevidste overbevisninger.


Oplever du at dine resultater er anderledes, end du drømmer om? så kontakt mig på lone@lone-eriksen.dk eller ring til mig 29 91 63 76