Giv dig selv kærlighed, før du giver til andre

Dette indlæg er det sjette i rækken af min fortælling om hvordan jeg er kommet til der, hvor jeg er nu

Læs mit femte indlæg her Lad værdierne sætte retningen

Jeg er kommet dertil i mit liv og min personlige udvikling, at jeg ved, at før jeg kan gøre noget for andre, skal jeg gøre noget for mig selv, ellers brænder jeg ud. Mit mit personlige fundament skal være på plads Det betyder bl.a., at jeg skal nære mig selv med god mad, rigeligt med vand, masser af søvn etc., for at jeg har det overskud, jeg gerne vil give til andre – det vil jeg skrive mere om i et senere indlæg.
Læs mit fjerde indlæg her Tjek din fortælling ud

Dit forhold til penge spejler dit forhold til dig selv

Er dit personlige fundament usikkert, påvirker det dit forhold til penge. Den måde, du behandler dig selv på, afspejler sig i alle andre livsområder, og derfor er det oftest der, vi begynder, når vi taler om dit forhold til penge.
Læs mit trejde indlæg her Alle taler om penge

Give away univers

Jeg har også lært, at jeg skal give, før jeg kan modtage. Det er en af de universelle love: ”Giv og du skal få”. Og lige præcis denne handling er det, der aktiverer loven om tiltrækning. Når du giver ubetinget til andre, vil du få – nok ikke det samme, som du har givet, men det, som du har brug for.

Derfor har jeg lavet et give away-univers på min hjemmeside, hvor du kan hente det, der taler til dig.

På den måde kan jeg bidrage til, at du får et nemmere og bedre liv, og jeg ved, at så er mit livsformål opfyldt.Er dit personlige fundament på plads, eller er det usikkert? Vil du lære hvordan du kan ære dig selv og dermed få et bedre forhold til penge?Så kontakt mig på lone@lone-eriksen.dk eller ring til mig 29 91 63 76