Din fortælling fortæller dig, hvad du skal gøre – også selvom det ikke passer

Dette indlæg er det fjerde i rækken af min fortælling om hvordan jeg er kommet til der, hvor jeg er nu

Læs mit trejde indlæg her Alle taler om penge

Jeg hamstrer ikke – når jeg køber 4 pakker kaffe på tilbud i Netto, så er det ikke at hamstre, det er at gøre en god forretning.

Hør nu her, Lone, det ER at hamstre. Der er også kaffe på tilbud i næste uge, måske ikke i Netto, men så i Fakta – forretningerne taler hele tiden til vores overbevisning om, at der kommer til at mangle, og derfor må vi købe kaffe i dag.

Læs mit andet indlæg her Jeg ville videre

Du er styret af familiens gamle fortællinger

Hvis din egen fortælling (bevidst eller ubevidst) er, at du kommer til at mangle, så vil du hamstre, for så ligger der en overbevisning langt nede i din underbevidsthed, der fortæller dig, at du skal skynde dig at købe kaffe, tøj, sko, huse, biler etc., når du kan – ikke fordi du har brug for det, men fordi det er en meget, meget gammel fortælling, du har arvet fra dine forfædre.

Læs første indlæg her I bank ved et tilfælde

Forretninger, bilsælgere og alle, der gerne vil sælge noget, bliver trænet i det her og bruger det, når de vil have dig og mig til at købe noget. Vi blive konstant forført, og du skal være helt fremme i skoene for at tage et bevidst valg om, hvad du køber.


Oplever du at du bliver ved med at gentage dine fortællinger, og at du ønsker et nyt kapitel? Så kontakt mig på lone@lone-eriksen.dk eller ring til mig 29 91 63 76