En regning er en tillidserklæringDer er masser penge i verden – ufatteligt mange – og måske tænker du: ”bare nogen af dem var mine”

En negativ relation til penge handler tit om følelser, du har arvet fra dine forældre, eller som du selv har bygget op gennem årene. Højst sandsynligt stammer den negative relation måske fra dengang, du var 5 år og hørte dine forældre tale om penge.

Når der så sker noget i dit liv som voksen, som ligner det, der skete dengang, du var 5 år, bliver din følelse vakt til live, og din respons bliver som en 5-årigs – det kan du ikke bruge til noget nu, hvor du er langt op i voksenlivet.

Hold op med at bekymre dig

Det er vigtigt, at du holder op med at bekymre dig om dine penge og at have den dårlige relation til dine penge.
Mange oplever det som en straf, når de skal i netbank eller betale deres regninger, og noget, de helst vil undgå.

Du køber på følelser


Måske er du en af dem, der får et kick, når du bruger dine penge, men får ondt i maven, når du kigger i din netbank, hvilket i sig selv er modstridende. En af grundene er, at du, når du bruger pengene, er i dine følelsers magt og ikke rigtig tænker på, om der er penge til det eller ej. Det er først næste dag, hvor du er mere rationel, at du får ondt i maven, når du tjekker netbanken.

Du sætter penge i bevægelse

Når du bruger dine penge – eller sætter dem i bevægelse – er det, fordi du får noget tilbage, som har tilsvarende værdi.
En regning er en tillidserklæring – andre mennesker stoler på, at du er i stand til at betale, og du får ikke en regning, uden at du har fået noget for det beløb, der står på regningen. Din kreditor regner med, at du er betalingsdygtig, og giver dig servicen først, og du betaler senere.

Betal med glæde, taknemmelighed og kærlighed

Hvis du betaler med bitterhed, er det svært for pengene at komme tilbage til dig. Derfor skal du betale med glæde og kærlighed – så lukker du op for den frie strøm af overflod. Tænk, føl og behandl dine penge som dine bedste venner – dem vil du også gerne se igen.

Har du et negativt forhold til dine penge? Drømmer du om at dine penge bliver dine bedste venner? Så kontakt mig på lone@lone-eriksen.dk eller ring til mig 29 91 63 76