Jeg bliver revet med af andres menneskers begejstring

Jeg er meget nem at begejstre, og jeg lader mig hurtigt rive med af, hvad andre mennesker synes, jeg er god til, og hvad jeg skal gøre, og så gør jeg det.

Det indrømmer jeg gerne, og jeg indrømmer også, at det har kostet mig så meget energi, at jeg ikke tør se det samlede regnskab.

For nylig skete det igen …

Jeg blev præsenteret for en forretningsmodel, andre har tjent mange penge på, og de syntes, at det også lige ville være noget for mig.

Efter en time, hvor jeg havde hørt på deres argumenter og deres begejstring, var jeg også begejstret – det kunne jeg da godt lige være med i, og det ville ikke være noget problem at bygge en verdensomspændende forretning, mens jeg også skulle bygge min egen forretning til noget stort.

Her kan du læse Du er et med den universelle bevidsthed

Men lige under min begejstring lå der også en modstand på det – en modstand, som jeg ikke rigtig kunne finde ud af, hvad handlede om. Jeg kunne godt se, at jeg ikke kunne blive lige så begejstret og gå 100% efter det som dem, der sad over for mig.

Indsigterne lander

Jeg mediterede lidt over, hvad dette kunne være, og følgende indsigt landede pludselig i mig:

Når jeg bliver motiveret af det ydre – altså af andre, der synes, at det kan jeg også gøre – har jeg ikke mit hjerte med, og jeg sælger min sjæl for at gøre andre tilfredse.

Når jeg bliver inspireret af min sjæl/universet, er det, fordi jeg har et kald, jeg brænder for noget, jeg har en gave, jeg skal dele ud af, og der står masser af mennesker og venter på mine budskaber.

Motiveret af penge – inspireret af hjertet

Jeg opdagede også, at når jeg bliver motiveret af det ydre, er det ofte penge, der motiverer mig. Når det er inspiration fra det indre, er det kærligheden til mennesker og Moder Jord, der motiverer mig.

Hvis jeg har penge som motivation, kan jeg ikke længere blive 100% begejstret og gå efter det. Det kan jeg, når jeg er inspireret til at heale og dele ud af min kærlighed.

Her kan du læseBegynd med dig selv, det koster ingenting

Til sidst: Der var intet galt med den forretningsmodel eller det produkt – det er bare ikke mig, der skal arbejde med det nu.Drømmer du om et bedre forhold til dine penge? Kan du mærke, at der er noget inden i dig, der kalder på dig? Så kontakt mig på lone@lone-eriksen.dk eller ring til mig 29 91 63 76

Lone Eriksen