Hvem fylder din indre kop?

Med mellemrum oplever jeg, at jeg glemmer mig selv og nemt forsvinder over i andres liv og gerne vil fixe dem – uden at de har bedt mig om hjælp.
Når jeg glemmer mig selv og ”lige fixer” andres problemer, tømmer jeg min indre kop – det giver følelsen af, at jeg er i underskud. Den følelse afspejler sig med det samme i min fysiske verden – bl.a. ved at der mangler penge på kontoen.

Underskud i dit ydre liv er en afspejling af underskud i dit indre liv

 • Passer du godt nok på dig selv?
 • Har du travlt med at fixe andres problemer?
 • Forventer du, at andre skal gøre dig glad?
 • Hvordan kan andre vide, hvordan de skal behandle sig, hvis du ikke viser dem det?

Sæt ind på din indre kærlighedskonto og oplev mirakler

Du kommer fra ren kærlighed, og den manifesterer sig i din fysiske krop og vender tilbage til ren kærlighed, når din krop er klar til det.
Konsekvensen er, at der inde i dig er en lille kerne fra det guddommelige univers, som er ren kærlighed, og den kærlighed skal som alle andre former for kærlighed plejes – du skal fylde din indre kærlighedskonto op – der er ingen andre, der gør det.

Drømmer du om et rigt liv med masser af glæde, kærlighed og penge, skal du fylde din indre kærlighedskonto op hver eneste dag – så vil du opdage, hvordan miraklerne folder sig ud i dit liv.

At sætte ind på din indre kærlighedskonto med kærlighed til dig selv skaber balance i dit liv og i dit forhold til penge.

Når den indre kop er fyldt op med kærlighed fra dig selv til dig selv, begynder du at give andre mennesker kærlighed direkte fra hjertet uden betingelser.

Når du lever med en halvtom eller måske en fuldstændig tom kop, er du i underskud, og det underskud manifesterer sig i din fysiske verden på mange måder – også på din konto.

Du er universets repræsentant

Du er universets repræsentant her på Jorden, og derfor er det vigtigt, at du hele tiden ærer dig selv og er kærlig over for dig selv, før du kan ære andre og give dem ubetinget kærlighed.

Giver du fra din indre kærlighedskonto, der er tom, bliver det gaver med betingelser, fordi dit udgangspunkt er, at du mangler noget og derfor ønsker at få noget fra nogen.

Den eneste, du kan kontrollere, er dig selv, og derfor vil skuffelsen blive enorm, hvis du forventer, at andre skal fylde din kop – det gør de ikke, og det kan de ikke, når du kræver det.

Din relation til dig selv er den vigtigste i dit liv, og den danner grundlag for relationer til alle andre.
Derfor er det vigtigt, at du elsker dig selv og behandler dig fuldstændig, som du forlanger, at andre mennesker skal behandle dig.
At elske sig selv er ikke bare endnu et smart fif – det er simpelthen forudsætningen for at kunne elske andre.
Selvkærlighed handler ikke om at være egoistisk, at sammenligne sig selv med andre for at kunne gøre sig selv større og andre mindre eller at sætte sig selv først på bekostning af andre – det er egoisme og grådighed.

Ære det mirakel det er, at du er her på Jorden

At give sig selv kærlighed, handler ikke om, at du skal bruge penge – det handler om:

 • At ære det mirakel, som selve din eksistens er
 • At acceptere dig selv både med dine lyse og mørke sider, samtidig med at du ved med dig selv, at du er en sjæl med en fysisk oplevelse
 • At være villig til at modtage lige så meget, som du giver
 • At kende dine grænser og værdier
 • At lære andre, hvordan du vil behandles, ved at vise dem, hvordan du behandler dig selv
 • At behandle dig selv venligt
 • At skabe synkronisitet mellem krop, sind og ånd
 • At vide, at du er det værd – ikke på grund af dine penge og dine materielle goder, men fordi du er universets repræsentant her på Jorden – du er skabt i Guds billede, og derfor er kærlighed din fødselsret

Når du ærer dig selv og giver sig selv kærlighed, fylder du din indre kærlighedskonto, og overskuddet begynder at flyde gennem dig.