Gik 2020 som det skulle?

Jeg håber, du har haft en dejlig jul med din familie og at du har nydt dagene uanset, at julen - måske også for dig - har været anderledes i år.

Vi nærmer os året afslutning og det er en kraftfuld tid til at kigge tilbage på året, der næsten er gået og forberede det år, der kommer.

I 2020 er der sket meget. Noget har du haft indflydelse på, og meget andet har du ikke haft indflydelse på.

Det der sker, det sker – det handler, om hvordan du forholder dig til det.

Det gælder også, når vi taler om din økonomi – du kan vælge at blive offer for din økonomiske situation, eller du kan vælge at tage ansvar for din situation og gøre noget ved det, som du ønsker anderledes.

Det lyder nemt
Er det nemt?


NEJ – for så havde du gjort det.

Når du ikke har gjort noget ved det, som du i virkeligheden har magten over - er det fordi det rummer så mange forskellige følelser.

Følelser, som du måske ikke engang er klar over, fordi de ligger i din underbevidsthed og giver dig ondt i maven, når du kigger i netbank, følelser, der aktivere masser af overspringshandlinger, hver gang du beslutter dig for at få styr på din økonomi.

Du kan også kalde det modstand – modstand mod at gøre det nødvendige.

Manifest_gif1.gif

Så længe du lader følelser og/eller modstand styrer dig, bliver du der hvor du altid har været.

Jeg oplever selv, at det tit er nemmere at have en holdning til, hvordan statsministeren skal håndtere Corona situationen, eller at beklage mig over, at mit drømmeophold på Ruths hotel igen bliver udsat, end at sætte mig ned og arbejde med og udvikle det, der ligger inde i mit eget indflydelsesrum.

Manifest_gif2.gif

Ved du hvad der sker, når vi gør det?

Vi bliver siddende på bagsædet og brokker os over, at chaufføren kører den forkerte vej – og bliver ved med at komme med forslag til hvordan hun også kan kører bilen.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at flytte dig fra bagsædet i livets bil til forsædet – Det forsæde, hvor det er dig, der bestemmer hvor du kører hen, hastigheden, ruten og hvor tit, der skal holdes pause.

Jeg er udmærket klar over, at 2020 har været et udfordrende økonomisk år for mange, og især for selvstændige.

2020 har heller ikke været nogen dans på roser for mig. Jeg har brugt tiden til at mærke ind i om det jeg laver er det rigtige for mig – og ja, det er det.

2020 viste mig bl.a. at jeg skal fokusere mere på at uddanne kvinder og deres døtre, til at tage ansvar for deres økonomiske situation og derfor skabte jeg en ny hjemmeside – Kvinder med økonomisk power.
Når verden er i stormvejr og du står midt i orkanens øje, kan det være en udfordring at bevare fokus på din vision.

Økonomisk Manifest

Derfor har jeg lavet denne nytårsgave til dig – dit økonomiske manifest – brug det til, at se tilbage på året der er ved at være forbi og til at visualisere hvad du ønsker at skabe i 2021

to he new year (4).png

Download dit økonomiske manifest

Privatøkonomiske Manifest

og/eller

Manifest Business Økonomi

– læs det igennem og lad teksten arbejde i dig – og planlæg et par timer, hvor du kan arbejde seriøst med det.
Selvom du synes, du ikke har tid, handler det om, at du tager dig selv og din beslutninger seriøst.

Lad os sammen geare op til et fantastisk 2021. Det gamle år er næsten slut og et nyt år er klar til at blive skrevet og levet. Når du tilgiver dig selv, for det du har gjort i fortiden, forbereder du dig på at miraklerne kan ske i din fremtid.

Lad os gøre det

GODT NYTÅR

Gif_manifest_3.gif

Nyhedsbrev sendt 30.december 2020

Forrige
Forrige

De mest almindelige økonomiske nytårsforsæt

Næste
Næste

Forskudsopgørelsen for 2021 er klar i din skattemappe.